Kiinteyttä, voimaa ja hyvinvointia -etävalmennus naisille! Startti 30.9.2017!

Karista rasvaa kropastasi ja senttejä vyötäröltäsi tehokkaasti, kiinteydy, vahvistu ja saavuta selkeästi parempi kunto neljässä kuukaudessa Fortiksen ohjeilla ja tyytyväisyystakuulla!

Kiinteytymiseen, voimien kasvamiseen ja hyvinvoinnin kohentumiseen tähtäävä etävalmennus alkaa lauantaina 30.9.2017 klo 11.00 Hyvinvointikeskus Ryhdin tiloissa osoitteessa Luistelijantie 4, Kuopio ja etävalmennus kestää tammikuun 2018 loppuun. Valmennus sopii niin aloitteleville kuntoilijoille kuin aktiiviliikkujillekin.

Valmennuksen sisältö:

La 30.9.2017 ryhmän aloitus Hyvinvointikeskus Ryhdillä (Luistelijantie 4) klo 11.00 alkaen.
aloituspäivän luentojen kesto n. 2-3 tuntia
luennoilla käydään yksityiskohtaisesti läpi tehokkaasti rasvaa polttavan ja kehonkoostumusta muokkaavan harjoittelun perusteet, tavoitetta tukeva ruokavalio sekä levon / palautumisen merkitys tavoitteen saavuttamiselle.
valmennukseen osallistuville jaetaan selkeä kirjallinen materiaali suunnitelmineen, harjoitusohjelmineen ja ravitsemusohjeineen etenemisen tueksi ja valmentajan etätuki on käytettävissä koko 4 kk:n ajan.
voit liittyä valmennusta varten perustettavaan suljettuun Facebook -ryhmään ja jakaa siellä kokemuksia toisten osallistujien kanssa
aloituksessa on mahdollisuus Tanita-kehonkoostumusmittaukseen hintaan 25,-. Suosittelen mittauksessa käymistä, koska mittauksesta saadaan tietää mm. kehon paino, rasva%, rasvamassa, lihasmassa sekä lepoaineenvaihdunta ja nämä tiedot helpottavat huomattavasti mm. yksilöllisen ja optimaalisen ruokailumallin valitsemisessa sekä suunnitelman laatimisessa.

Huom! mittausta ei tehdä, mikäli asiakkalla on sydämen tahdistin, raajaproteesi tai keinonivel, virtsaneritystä lisäävä lääkitys tai naisella kuukautiset (voidaan tehdä kuukautisten päätytyttyä, erikseen sovittavana ajankohtana)

Valmennuksessa opit:
fiksun, yksinkertaisen ja tutkitusti tehokkaan tavan harjoitella ilman ”kikkakolmosia”
rasvan polttoa tukevan ja lihasmassaa säästävän/lisäävän tavan syödä ilman ”trendihifistelyä” ja suurta määrää lisäravinteita
kehonhuollon ja palautumisen tärkeyden tavoitteen saavuttamiseksi sekä hyvinvoinnin lisäämiseksi ja menetelmät niiden optimointiin
yksinkertaiset menetelmät edistymisen seuraamiseen

Valmennuksen alettua voit hankkia itsellesi yksityisiä valmennustunteja, joiden avulla viet voimaharjoittelusi käytännön toteutuksen aivan uudelle tasolle ja saavutat tavoitteesi varmemmin. Yksityisen valmennustunnin (60 min.) hinta tämän ryhmän jäsenille on 65,- (norm. 75,-).
Lisäksi voit halutessasi seurata edistymistäsi esim. kuukauden välein Tanita-kehonkoostumusmittauksin hintaan 25,- /mittaus.

Jos haluat kiinteämmän, terveemmän ja voimakkaamman vartalon, lähde mukaan tutkitusti ja kokemuksien perusteella tehokkaaksi havaittuun kehonkoostumuksen muokkaamiseen!

Tämän 4 kk:n valmennuksen hinta on vain 99,- /hlö eli alle 1,- päivä!

Tyytyväisyystakuu:
Uskon täysin siihen, että tämän valmennuksen ohjeita noudattamalla saavutat erinomaiset tulokset ja muokkaat itsellesi terveemmän, voimakkaamman ja kiinteämmän vartalon. Haluan kuitenkin tehdä sitoutumisestasi riskitöntä eli mikäli olet pyrkinyt noudattamaan annettuja ohjeita tarkasti, etkä 4 kk:n jälkeen ole lainkaan kiinteämpi ja vahvempi, saat maksamasi 99 euroa takaisin!

Tässä kommentteja aiempiin vastaaviin Fortiksen etävalmennuksiin osallistuneilta:

”Valmennuksen kokonaisuus oli erittäin hyvä ja järkevä. Työssäkäyvänä perheellisenä ihmisenä ajankäyttö arvelutti mutta koska harjoitusmäärät olivat yllättävänkin maltilliset, vain muutama kerta viikossa, pystyin helposti toteuttamaan annettua suunnitelmaa. Ravitsemuspuolen osalta kotioloissa ei tarvinnut muuttaa juurikaan mitään eli minun ei tarvinnut tehdä itselleni eri ruokia kuin muulle perheelle ja se oli iso plussa. Vaikka välillä sairastelin, sain mielestäni oikein hyviä tuloksia. Painoni putosi noin viisi kiloa ja kehonkoostumusmittauksen perusteella kaikki se oli rasvaa. Lihasmassaa oli tullut jopa lisää! Kiitos erinomaisesta 4 kk:n setistä!”

”Olin jo aiemmin harrastanut lihaskuntoharjoittelua mutta tämän valmennuksen avulla sain harjoitteluuni järkevyyttä ja suunnitelmallisuutta. Voimatasoni kasvoivat reippaasti ja tuloksista mainittakoon sen verran, etten ole koskaan aiemmin saanut vedettyä leukoja ja nyt valmennuksen loppupuolella niitä menee jo kolme! Mieheni alkaa jo hätäillä, että kohta vedän enemmän kuin hän :D. Kiitos hyvästä valmennuksesta!”

”Starttipäivä oli mahtava, koska siinä sai paljon tietoa sekä yleisesti että itse ohjelmasta. Kehonkoostumusmittaustarjous oli iso plussa! Ravitsemus- ja harjoitusohjeet olivat selkeät ja niitä oli helppo noudattaa. Tuloksiakin tuli mukavasti eli rasvaa paloi ja lihasta tuli lisää.”

”Kirjallinen materiaali oli kattava ja aloitusluentojen avulla myös ohjelman sisältö, selitykset ja ohjeet avautuivat hyvin. Facebook-ryhmä on oiva lisä, koska se madaltaa kynnystä olla yhteydessä sinuun ja kysyä neuvoja sekä lukea, mitä muut mahdollisesti kyselee. Sähköpostitse tulleet ohjelmat ja ohjeet on olleet selkeitä, niiden takia en usko että kenelläkään jää epäselvyyksiä tai ohjelma toteuttamatta.”

”Treeniin sain valmennuksen avulla ”uusia tuulia”, opin lämmittelemään kunnolla sekä aloin ymmärtää palautumisen merkityksen. Valmennuksessa auttoi lisäämään hyötyliikuntaa arkeen, sillä kiireisenä ihmisenä aika ei yksinkertaisesti riitä muuten. Ja vaikka olen paljon ravitsemuksesta lukenut ja sen asian kanssa töitä paljon tehnyt, niin tästä valmennuksesta on kyllä ollut ravitsemuksellisesti paljon hyötyä. Voimatasoni kasvoivat, kroppani kiinteytyi mukavasti ja olo on hyvä! Kiitos!”

Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan valmennukseen klikkaamalla tästä

Valmennukseen osallistuvan ei tarvitse olla Hyvinvointikeskus Ryhdin asiakas mutta osallistujalla olisi hyvä olla jonkin kuntosalin käyttömahdollisuus, koska lihaskuntoharjoittelu on olennainen osa valmennusta.

Nähdään 30.9.2017!
-Allan, Fysiovalmennus Fortis